Testimoniale clienți

testimonial grafica

 Ema Costea, beneficiar – Santorini International

“Creative, serioase, pasionate. Marea lor “magie” a fost ca au materializat firesc ideea din mintea mea, fara ca eu sa-mi pot exprima foarte concludent dorinta.
Oricare ar fi proiectul meu viitor, tangent cu talentul lor, voi fi onorata sa fie ”part of it”.


garduri industriale

Cornel Stavarescu, beneficiar – www.garduri-industriale.ro

“Nania Constantinescu s-a aplecat cu mare profesionalism asupra tuturor detaliilor pe care le presupune designul websiteului www.garduri-industriale.ro si rezultatul a depasit asteptarile mele. Recomand GreenAd cu mare caldura oricui doreste un website profesionist!”
 

terra

Vasile Cretu, beneficiar – www.terrasport.ro

“O echipa de tineri entuziasti si profesionisti in acelasi timp,  au venit mereu si promt cu solutii pentru solicitarile mele! “

 


oliver merce

Oliver Merce, fotograf, beneficiar – www.olivermerce.ro

“Colaborarea cu GreenAd a fost una conjuncturala, rezultand in urma castigarii unui concurs de fotogtafie, premiul constand in realizarea unui site premium in valoare de 4500 lei. Am apreciat faptul ca ideile pe care le-am  avut in legatura cu designul site-ului au fost imbunatatite, fiind surprins intr-un mod placut de ideile propuse de echipa GreenAd, rezultatul final fiind peste asteptarile mele. M-as fi asteptat insa ca site-ul sa fie optimizat si   pentru dispozitive mobile, utilizarea acestora fiind foarte extinsa in momentul de fata, in viitor luand, cu siguranta, o amploare si mai mare.”


iulia malaescu

Iulia Malaescu, avocat, beneficiar – www.iuliamalaescu.ro

“Multumesc tare mult Nania! Am un site pe placul meu, iar ideile cu care ati venit, tu si colegii tai au fost excelente. Sigla, prelucrarea pozelor, aranjarea sectiunilor, totul a fost facut cu multa inspiratie, implicare si dedicatie din partea voastra. Este un castig pentru mine ca am lucrat cu echipa GreenAd !  Mult succes in proiectele pe care le veti avea pe viitor!“


Catalin Barealizare-site-examene-atestate-Cambridgedanau, General Manager – www.eecentre.ro

“Multumim, ma bucur ca mi-ati oferit oportunitatea de a lucra impreuna si ati acceptat sa lucrati la acest proiect. Am apreciat foarte mult promptitudinea voastra! Feedback-ul din partea departamentului de marketing Cambridge este “it looks absolutely great!“.”


Site prezentare pensiune

Andreea Ciobanu, Beneficiar – www.cazare-sarmizegetusa.ro

“Multam, multam din suflet Nania, a iesit totul asa cum mi-am dorit!
Multumim echipei pentru munca, rabdarea si intelegerea de care au dat dovada. De la inceput am avut incredere ca site-ul va iesi asa cum trebuie …si, asa s-a si intamplat, datorita echipei GreenAd, care au venit cu idei multe, care, dezbatute cu rabdare si indemanare au avut ca rezultat: www.cazare-sarmizegetusa.ro. Vom ramane clietul vostru si pe viitor! Va multumim si va dorim mult succes in continuare!”


Magazin-online-lactate-horeca Monica si George Mironica, Beneficiari – www.lactatehoreca.ro

“Inca de la prima intalnire cu echipa GreenAd ne-am simtit de parca am fi fost intr-o gasca de prieteni care puneau la cale bazele unui proiect. Sunt foarte creativi, au idei originale, sunt profesionisti si pun pe primul plan satisfactia clientului. Am primit din partea lor chiar si cateva sfaturi, pentru afacerea noastra, de care cu certitudine vom tine cont. Ii recomandam cu multa caldura!”


Magazin-online-broderie Aurelia Tanasoaia, Brand manager – www.hausdesherzens.at

“Recomand cu caldura un specialist ce a reusit sa imbine perfect doua pasiuni: cea de artist si cea de web designer. Intelegand dorinta noastra de a crea ceva simplu si elegant, echipa GreenAd a reusit sa realizeze un layout aerisit, dar nu simplist, ce se potriveste de minune cu stilul produselor noastre, cald si primitor. Va multumim si va dorim aceeasi inspiratie creativa peste ani!”


Magazin-online-pictura-ilustratie Cristina Marian, Artist vizual – www.cristinamarianart.com

“In momentul in care m-am mutat in SUA si am lansat aici primul meu proiect artistic am realizat ce mare nevoie am de un website de prezentare multi-language. Aveam un blog, dar lucrarile si informatiile despre mine erau aproape inaccesibile pentru potentialii clienti din afara tarii.
In plus imi doream o navigare foarte usoara pe site, iar picturile sa fie evidentiate printr-o prezentare cat mai simpla si curata. GreenAd a reusit acest lucru! Si un detaliu foarte important, de acum inainte pot administra websiteul exact atunci cand am nevoie. Pot adauga imagini cu noile picturi, informatii despre proiecte, evenimente, noutati.
Le multumesc foarte mult celor de la GreenAd si sunt sigura ca veti fi multumiti de talentul si profesionalismul lor!”


Magazin-online-barbati-testimonial Simona Anghel, Brand manager – www.just-the-product.ro

“Pentru GreenAd sunt un return customer. M-au câștigat încă de la proiectul www.costume-barbatesti.ro din 2009. Am evoluat atat noi cat si GreenAd, așa că am lansat acest magazin online cu scopul de a fi mai aproape de clienții noștri, cu aceeasi calitate a costumelor bărbătești la prețurile din magazine și livrare la domiciliu. GreenAd a dovedit incă o dată ca thinking outside the box este realitate și că, indiferent de provocările care apar pe parcusul unui proiect, nu trebuie să uităm obiectivul. Ne regăsim în viziunea echipei acestei agentii de webdesign-Think big at a fair price.”


Andrei Tudose, Managing Partener – Smart Control

“In proiectul smartsafe.ro am lucrat cu GreenAd si am fost foarte multumit de cum au decurs atat discutiile de planificare, partea de implementare cat si cum s-au rezolvat tot ce nu a fost prevazut si de cele mai multe ori sunt chestiile care creeaza probleme. Va recomand cu inima deschisa, ceea ce am si facut-o.”


Sebastien Froux, Partener – www.evadeazacunoi.ro

“Mi-a facut placere sa observ ca la GreenAd interactiunea este in primul rand umana, nu m-am lovit de rigiditatea mediului corporatist.
M-am regasit inca de la inceput in design-ul propus de voi pentru noul nostru website. Imi place. Ati fost prompti la rezolvarea sesizarilor noastre si
am trecut cu bine peste provocarile inevitabile ale unui proiect amplu.”


Dragos Buzdugan, Administrator – www.bursadeachizitii.ro

“A fost “dragoste la prima vedere”, dupa cum v-am si zis dupa prima intilnire, pentru ca erati tineri si simpatici. Am fost foarte multumit de colaborarea cu voi, atit la nivel de firma, cat si ca oameni. Site-ul a iesit exact cum l-am vrut. Mi-a placut sa smotocesc pisica voastra.”


Simona Anghel, Coordonator Produs – www.costume-barbatesti.ro

“Colaborarea cu GreenAd a debutat in 2009 cu o discutie relaxata care ne-a convins ca ei sunt ceea ce ne trebuie- deschisi, comunicativi, dinamici, flexibili, onesti, prompti. In primul rand am fost atrasi de deschiderea si atentia cu care ascultau ideile noastre indiferent de amploarea proiectelor. In timp ce agentiile de publicitate mari marginalizeaza afacerile mici si medii, GreenAd a investit timp pentru a intelege afacerea noastra, a ne asculta ideile, a cere feedback, a veni cu propuneri, a implementa si livra la timp conform intelegerii initiale.
GreenAd este partenerul nostru de incredere.”


testimonial webdesign bucuresti, realizare magazin online Cristian Stanciu, General Manager – www.officesupply.ro

Totul a decurs foarte usor.
Am avut o intalnire cu o echipa de creatie GreenAd, care a inteles exact ceea ce imi doream pentru portalul OfficeSupply.
Intalnirea a fost constructiva, cu propuneri creative si originale.
In scurt timp am primit 2 layout-uri dintre care am si acceptat unul.
Am cerut sa ma detasez de tiparul portalurilor de papetarie birotica, fad si searbad.
Am primit o sursa de lumina si culori, o interfata facila. Exact ce imi doream.”


Fundatia caini Speranta-testimonial Relu Deliu, Administrator – www.caini-fundatiasperanta.ro

“Totul a inceput cu o intalnire unde am discutat dorinta noastra de a initia un site in care sa facem publica activitatea noastra, unde sa putem publica materiale cu si despre cainii din adapostul nostru.
Am intalnit cu aceasta ocazie, o persoana deosebita, Nania, extrem de interesata de ceea ce facem noi si cu dorinta vie de a ne ajuta.
I-am prezentat cateva aspecte din activitatea noastra, ne-am consultat cu privire la cum ar trebui sa arate site-ul si am stabilit ce materiale ii putem pune la dispozitie. Peste cateva zile am primit proiectul site-lui, proiect care cu mici modificari a devenit site-ul Fundatiei Speranta.
Dealungul timpului colaborarea cu echipa GreenAd a fost excelenta, serviciile fiind ireprosabile, prompte si de inalta calitate.”

Suntem profund recunoscatori echipei de la GreenAd pentru ceea ce a facut pentru Fundatia Speranta.”