Site de prezentare si Logo design cabinet de avocatura

Am desenat acest site de prezetare pentru cabinetul de avocatura Iulia Malaescu. Echipa GreenAd a contribuit la intreaga imagine online: logo design-ul si realizarea site-ului.

Websiteul este realizat de la zero, dupa viziunea Iuliei Malaescu. In cateva pagini concise, designul UX (user experience) si UI (user interface) te poarta usor pentru a intelege din primul click cu ce servicii te poate ajuta echipa Iuliei Malaescu.

Logo-ul cabinetului de avocatura a fost creat dintr-o joaca a celor doua initiale I si M, prin solutionarea grafica a combinatiei dintre cele doua initiale. Proiectul a fost rapid executat cu rezutlate excelente.

Nania Constantinescu, senior webdesigner

Ioana Andrei, senior graphic designer

 

“Multumesc tare mult Nania! Am un site pe placul meu, iar ideile cu care ati venit, tu si colegii tai au fost excelente. Sigla, prelucrarea pozelor, aranjarea sectiunilor, totul a fost facut cu multa inspiratie, implicare si dedicatie din partea voastra. Este un castig pentru mine ca am lucrat cu echipa GreenAd !  Mult succes in proiectele pe care le veti avea pe viitor!“

Iulia Malaescu, avocat, beneficiar – www.iuliamalaescu.ro

Citeste si alte testimoniale

Înapoi la portofoliu

Vezi toate logourile realizate de noi