Ce conține & cât costă un web site de prezentare

Site-uri de prezentare pentru afacerile din Romania cu CMS SEO Friendly

 

Vă propunem două abordări: a) Custom webdesign sau b) template based webdesign.
a) Custom webdesign sau web designul dedicat/personalizat se construiește de la zero,  pe baza documentării și a cerințelor tale (beneficiarul). Demersul profesionist îți asigură un webdesign cu personalitate, rafinat, ce nu va semăna cu alte 200 de web siteuri de pe internet. Astfel, website-ul realizat nu va afecta imaginea afacerii tale, ci va “vorbi” exact despre tine sau despre afacerea ta.
b) Template-based web design, este soluția pentru un buget mai restrâns sau pentru o prezență web cu pretenții mai puține. În acest caz trebuie să ținem cont de compatibilitatea template-ului cu un CMS (platformă de administrare), sau cât de mult sau de puțin putem personaliza designul respectiv. De aici si reducerea costurilor, dar totodată și a creativității.

 

2. Includerea panoului de admin (CMS)

Prin acest panou de administrare vei putea chiar tu să adaugi, modifici, actualizezi imagini orice informatie din site – text sau imagine. Poți introduce module noi in sidebar-uri (coloanele stanga/dreapta) și alte sectiuni sau funcționalități tehnice în site (body-content). Ulterior, în funcție de tipul sitului, se pot adauga blog, forum etc. Interfața CMS-ului este prietenoasă si o poți utiliza foarte ușor, în urma unui training. Te va învăța/consilia project managerul care se ocupă de website-ul tău, sau un reprezentant al GreenAd Webdesign Studio.
Lipsa unui panou CMS nu este tragică, pentru că putem prelua noi mentenața site-lui realizat.
Citește mai multe și află cat costă si ce beneficii are un site administrabil (cu admin/panou CMS)?

 

3. Logo Design, rebranding/branding și identitatea vizuală

Afacerea ta are deja un logo dar acesta nu te mai reprezintă? Sau logo-ul actual are nevoie de șlefuire? Sau demarezi un start-up și nu există logo?
Logo-ul te diferențiază pe piață, te face recunoscut, și dacă este un semn grafic bine construit, inspiră! Un branding reușit îți dă valoare afacerii. Împreună cu întreaga identitate vizuală profesionist realizată și alături de un bun management, îți aduce reputație!
Dacă nu ai logo, îl construim împreună, iar dacă el există și are nevoie de un redesign refacem brieful și îți re-creăm logo-ul,  precum și designul unic al site-ului, designul e-mailurilor, materialele colaterale: cărțile de vizită, antet, bannere web sau bannere stradale. Identitatea vizuală presupune unitatea întregii comunicării pe piață a afacerii tale.
Vom reveni cu un articol referitor la diferența între cele 3 servicii de Logo Design, rebranding/branding și identitatea vizuală.

 

4. Pachetul optimizării SEO de bază

Acest pachet de bază SEO devine necesar din punctul nostru de vedere, din cauza concurenței tot mai crescânde pe afișările din Google. La GreenAd Webdesign Studio vă recomandăm cu cea mai mare responsabilitate acest serviciu. Indiferent că vorbim sau nu de un web site cu admin(CMS), orice pagină web are astăzi nevoie de basic-ul metodelor de optimizare (meta tag-uri, link building) pentru indexarea corectă pe motoarele de căutare și pentru atragerea vizitatorilor si potentialilor clienti. Ținem cont de acest pachet încă de la începutul proiectului, pentru că optimizarea influențează direct meniul site-ului, poziționarea modulelor în site ș.a.m.d. Vom reveni cu un articol despre pachetul de bază SEO al fiecărui site realizat la GreenAd. Acest serviciu în sine durează de la 7 zile lucrătoare în sus, în funcție de numărul paginilor web al site-ului tău.

Pe lângă acest pachet basic, poți opta pentru o campanie SEM (Search Engine Marketing) care ține cu adevărat de flerul de a optimiza o pagină web, pentru a-i crește poziția în Google!

 

5. Integrare – Google Analytics (Gratis)

Prin acest modul oferit de Google poți monitoriza traficul și tipul vizitatorilor din site-ul tău. Afli cati dintre ei “aterizează” pe paginile site-ului din rezultatele motoarelor de cautare sau câti dintre ei au venit de pe website-uri partenere și multe alte date folositoare.

 

6. Garantie 60 de zile lucrătoare pentru orice bug apărut în funcționarea website-ului, după lansarea acestuia.

Înainte de lansarea oricărui web site se fac 2-3 seturi de testing & debugging. Apoi se mai face un test după propagarea websitului pe domeniul final (www.site.ro). Totuși, mai ales în cazul magazinelor online sau site-urilor cu conținut bogat, în următoarele 2-3 luni de la finalizare mai pot apărea probleme neprevăzute în funcționalități. De aceste probleme ne ocupăm gratuit, până când le eliminăm pe toate!

 

7. Garantie 3 ani pentru longevitatea website-ului realizat la GreenAd.ro

Această longevitate, mai bine spus faptul că web site-urile realizate în Studioul GreenAd sunt actuale chiar și după 3 ani, o poți verifica consultând oricare din site-urile incluse în portofoliul nostru.

15-20 zile lucratoare – Termen estimativ realizare al unui website prezentare, în cazul web designului dedicat
12-17 zile lucrătoare – Termen estimativ realizare al unui website prezentare, în cazul web designului template based.

Un web site de prezentare basic cu paginile clasice ( home page, despre noi, servicii, contact etc ), cu panou de administrare și campurile META pregatite pentru optimizarea SEO poate începe de la 650Eur – versiunea Desktop. Prețul crește în funcție de multe aspecte: cantitatea de materiale introduse in site, arhitectura site-ului, daca este site de portofoliu ( portofoliu de fotografie sau de arta); daca este template-based sau custom designed; daca se realizeaza si identitate vizuala; dacă beneficiarul dorește functionalitati in plus ( formulare speciale,  widget-uri, bază de date etc ) etc. Astfel, site-ul de prezentare devine site-ul corporate al unei companii si poate ajunge si la bugetul de 3000 Eur.

Citește și prețurile unui site web, în funcție de tipurile site-urilor

Vezi proiectele GreenAd în Portofoliu Web Design