Logo Vatra cu Traditii

Realizare Logo Design Profesional Vatra cu Traditii | magazin obiecte traditionale romanesti

Beneficiarul nostru, Marius Mateescu, ne-a rugat sa cream un simbol pentru proiectul sau, Vatra cu Traditii, acesta fiind un magazin online care vinde obiecte traditionale romanesti autentice, realizate manual. Am lucrat cu placere la demersul gasirii unei solutii grafice. Pentru emblema Vetrei am ales ca simbol pasarea (cucul) pe care l-am asociat cu imaginea unui obiect traditional specific si anume furca pentru tors. Dupa cum este binecunoscut, furca este decorata si cioplita manual, cu motive decorative traditionale. Emblema are un desen sintetic, usor de retinut si placut privirii, cu trasee care contureaza forma calda si armonioasa a pasarii. Am decis sa-l imbogatim cu o textura de lemn, in special pentru versiunea online, conferindu-i un plus de autenticitate; astfel logo-ul face o trimitere mai clara la obiectul de baza de la care am plecat. La denumire am optat pentru un font care aminteste de scrierea arhaica, acesta facand cel mai potrivit contrast/mariaj grafic cu emblema.
Logo-ul Vatra cu Traditii este unul din cele mai frumoase proiecte la care am lucrat pana acum; beneficiarul Vatrei a inteles importanta unui design facut de un profesionist, dandu-ne libertatea sa cream un simbol potrivit la aceasta tema.

Logo Designer: Ioana Andrei

Contactează-ne pentru o identitate profesională a afacerii tale. Îți vom creea logo-ul, sloganul și aplicațiile organizaționale (cărți de vizită, semnătură email, antet personalizat, plicuri personalizate, mape personalizate precum și materiale promoționale ca flyer, broșură sau pliant).