Despre webdesign la GreenAd

Am înființat GreenAd Enthusiastic Webdesign Studio acum 6 ani.

De atunci oferim site-uri de calitate oamenilor de afaceri (la inceput de drum sau nu), companiilor mici, medii si mari. Site-urile realizate la GreenAd au trecut testul timpului, nu au necesitat modificari în anii ce au urmat, iar bugetul fiecărui beneficiar a fost investit inteligent.
Vezi ce spune fiecare client despre magazinul sau online, site-ul de campanie, de prezentare sau de anunturi.

Contactează-ne pentru:

Site-ul ce va trece testul timpului și în care te vei regăsi
Brand-ul care nu se oprește la logo și slogan

Pune-ți visul în valoare!

Experiența de peste cincisprezece ani în design, îți garantează un site mereu actual, într-un domeniu care evoluează mereu!

• Pentru ca tu să fii surprins de rezultat și pentru ofertarea concretă și avantajoasă, la GreenAd ne transpunem, pe întreg parcursul proiectului, în situația ta.
• Prin proiectul nostru de suflet – www.traditionalromanesc.ro – proiect intern al studioului, avem avantajul că putem înțelege mai bine atât poziția de beneficiar, cât și cea de prestator.

De ce contează un bun design?

Un webdesign bine documentat, analizat si construit atent înseamnă parcurgerea informațiilor din site fără să te obosească, fără să cauți un număr de telefon ascuns într-un colț, aproape invizibil.
Un webdesign bun trebuie să conducă la user experience (UX, experiența userului), adică la utilitatea și eficiența website-ului, în care percepția userului pentru sistemul creat, să fie satisfăcătoare.

Bineînțeles că site-ul tău trebuie întărit de optimizarea pentru motoarele de căutare (SEO). Acestea trebuie să se susțină reciproc, unul fără celalalt însemnând un site doar pe jumătate realizat. Îți asigurăm o construcție a site-ului ce ține cont de la prima schiță de SEM (Search engine marketing) sau doar de componenta sa de SEO, precum si Social Media Marketing (SMM).

Două abordări de realizare a unui site:

•) fie pornim un wireframe (schelet) de la zero, adică facem un custom made design, unde website-ul va purta amprenta beneficiarului și va avea un feeling unic, exact cum orice afacere are o amprenta personală.
•) fie pornim de la un template design pe care îl personalizăm și îl modificăm până răspunde scopului sitelui si nevoilor tale.

Orice metodă alegem împreună, îți asigurăm un rezultat satisfăcător.

 

Din portofoliul GreenAd, îți oferim:

• servicii web creative (web design, web-copywriting, redesignul unui site);

• logodesign sau rebranding, ce îți întăresc brandul și mesajul;

• programarea și implementarea designului pe platforme CMS (Content Management System) open source ca WordPress, Joomla sau Drupal, cu completări custom made;

• servicii web de competiție (optimizare și promovare online),

• întreținerea sitului tău pentru întoarcerea vizitatorilor și a motoarelor de căutare, prin îmbunătățirea și actualizarea sa periodică

• consultanță web gratuită pentru stabilirea oportunităților poziționării online și pentru funcționarea tehnică a site-ului pe care îl vom construi împreună.

ECHIPA GreenAd

Nania Ozon Webdesigner BucurestiNania Ozonfondator GreenAd, webdesigner, optimizare web.

Ca reprezentat principal al GreenAd – Enthusiastic Webdesign Studio, îmi doresc ca fiecare client să fie ”plece” mulțumit după încheierea proiectului pentru că pe lângă satisfacția noastră profesională, satisfacția ta ne asigură proiectele viitoare.
Am absolvit Universitatea Națională de Arte București, cu master în secția grafică. Primul job a fost ca 2D-designer in industria jocurilor online; intre 2005-2006 am lucrat ca ilustrator de carte; apoi mai mult de 4 ani ca art director. Din 2008 până în prezent, profesez ca webdesigner. Din 2009 lucrez pe cont propriu la GreenAd – Enthusiastic Webdesign Studio, alături de vechi colegi din branșă sau alături de oameni noi și talentați.

 

Alexandra Recasan copywriter GreenAd | Bucuresti Alexandra Recășan | copywriter, PR specialist

Am absolvit SNSPA Bucuresti in 2008, lucrand apoi ca PR specialist, online marketing si online copy writing, in multe proiecte alaturi de Nania, reusind sa formez o echipa eficienta, printr-o foarte buna comunicare.
Colaborez cu Echipa GreenAd din 2010 pentru servicii de copywriting si online copywriting, in speta Sloganuri si/sau Nume pentru brandurile create, headline-uri si texte de prezentare pentru materiale publicitare (site-uri, afise, pliante, campanii Facebook etc). Grija mea este ca mesajul fiecarei afaceri sau prezente online sau offline sa fie memorabil si transmis optim catre targetul sau.

 


Ioana Andrei Logodesigner BucurestiIoana Andrei | Logo-designer, Graphic designer

Am absolvit Universitatea de Arte din Bucuresti in anul 2001, sectia grafica si un master in arte vizuale in anul 2004. Am lucrat in grafica publicitara, ilustratie de carte si design interior cautandu-mi astfel domeniul care mi se potriveste. In ultimii 8 ani am lucrat exclusiv ca graphic designer alaturi de tatal meu, Alexandru Andrei – grafician din scoala veche, specializat in afis de film, coperta de carte si logodesign.
Din 2012 m-am alaturat echipei GreenAd lucrand in special logodesign si grafica aplicata. De la GreenAd fiecare client pleaca multumit deoarece logourile realizate aici ii reprezinta si le pun perfect in valoare activitatile comerciale. Nici un logo nu paraseste biroul nostru pana nu este perfect din punct de vedere vizual, dar si ca mesaj transmis.

În cei 4 ani de activitate am construit o rețea de peste zece colaboratori freelanceri permanenți: programatori, designeri și webcopywriteri, alături de care am semnat multe proiecte din portofoliul GreenAd. Însă suntem mereu în căutare de persoane entuziaste, interesate de dezvoltarea online și cărora le place lucrul bine făcut. Dacă te regasesti in acest profil, te rugăm să ne trimiți CV-ul tău, pe green at greenad dot ro

La GreenAd oferim 5 ani garanție pentru fiecare proiect, suntem ecofriendly și nu ne dăm în lături de la acțiuni sociale.